Banner

Over AH en verkopende partijen

Over Albert Heijn

Bij Albert Heijn geloven we dat we met veel kleine stapjes, grote resultaten kunnen behalen. Dat als we met z'n allen iedere keer een beetje meer doen, we ook iedere keer een beetje meer bereiken. Naast boodschappen doen bij Albert Heijn kun je er ook terecht voor verschillende digitale diensten. Via ons online platform bieden wij ook Tickets, e-cadeaus en beltegoed aan. Albert Heijn vervult voor deze digitale diensten een bemiddelende rol tussen de verkopende partijen en klanten. Deze producten worden aangeboden door speciaal geselecteerde partners die experts zijn in hun veld en kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan.

Wilt u meer weten over Albert Heijn? Klik op www.ah.nl/over-ah

Over Touch Tickets

Touch Tickets ontwikkelt en voert incentive- en loyaliteitsprogramma's uit die mensen en organisaties inspireren om een verbeterde prestatie te leveren.
Touch heeft alle disciplines in huis en is daardoor hét full-service incentive marketing bureau van de gehele Benelux. Touch Tickets levert creatieve loyaliteitsoplossingen aan onder andere grote FMCG-merken, telecom- en energiebedrijven, elektronicaketens, petrol en financiële instellingen.

Kijk hier voor meer informatie.

Over Touch Travel

Touch Travel is een breed georiënteerde reisorganisatie. Naast het verzorgen van reizen is Touch Travel ook partner voor (sport) evenementen verzorging. Binnen Running is Touch Travel enorm trots op het label Loopreizen, zowel in Nederland / België en Duitsland. Wereldwijde Marathonreizen voorzien van gegarandeerde startbewijzen en een uitstekend verblijf dichtbij start / finish!

Kijk hier voor meer informatie.

Over Lekkerland

Lekkerland Nederland B.V. geldt in Nederland als ‘The Convenience Company’ bij uitstek. De moderne consument kiest voor snelheid en gemak. Een kant-en-klare snack, een kop koffie tussendoor, een flesje fris tegen plotselinge dorst. Maar ook batterijen, telecomproducten of kantoor-en feestartikelen verwacht hij in een convenience store. Gemakkelijk onderweg of vlak naast de deur. Op het moment dat de behoefte ontstaat.

Kijk hier voor meer informatie.

Over Blackhawk

Blackhawk Networks West Europa is gebaseerd in de verenigde koningrijk. Blackhawk heeft expertise in het incentive markt, cadeaukaarten en biedt zowel fysiek als digitale oplossing aan voor de cadeaukaarten markt.

Kijk hier voor meer informatie.

Over De Efteling

De Efteling is al meer dan 68 jaar een wonderlijke organisatie. Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 verrast de organisatie haar gasten steeds weer met nieuwe vormen van (verblijfs)recreatie. Naast professionaliteit en creativiteit is gastgerichtheid een van de pijlers waarop de Wereld van de Efteling rust. Het park behoort met meer dan 5 miljoen bezoeken per jaar tot de top van Europese attractieparken.

Kijk hier voor meer informatie